Høsttur med tur&hav

Velkommen til ny nettside for Grimstad Seilforening, her finner du relevant informasjon om våre aktiviteter og hvordan du kan bli en del av vårt inkluderende fellesskap.

Nettsiden er et resultat av årsmøtet 2023 der det ble ytret et behov for å bygge en nettside som er mer «up to date» i forhold til dagens standard. I det nye designet er det lagt til rette for kort og relevant informasjon, og spesielt informasjon til de som fra før har lite kjennskap til Grimstad Seilforening. Det er også viktig for designet at det skal være lett å komme i kontakt med styret, samt de som er ansvarlige for de ulike aktivitetene. Bruk av bilder er også prioritert – Vi mener at bildene som er valgt inspirerer, sprer glede og ikke minst representerer Grimstad Seilforening. Vi gleder oss til å utvikle nettsiden takt med alle de flotte aktivitetene i foreningen!

Tore Næss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *